Εγγύηση Εγγύηση

Τώρα, με κάθε μετατροπή σε υγρααεριοκίνηση σας δίνουμε και γραπτή εγγύηση για τη λειτουργία του κινητήρα σας.

Απόδοση Απόδοση

Μειωμένα έξοδα κίνησης κατά 50%, με την απόδοση του κινητήρα να παραμένει ίδια.

Νέος χώρος Νέος χώρος

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο νέο μας χώρο.

Στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του, στο 2ο χλμ. Δράμας - Καλλιφύτου λειτουργεί πλέον το Αuto Service «Tένης» προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας.

Ανταποκρινόμενο στις νέες απαιτήσεις και συμβαδίζοντας με την εξέλιξη δημιούργησε ένα σύγχρονο άρτια εξοπλισμένο χώρο, 600 τ.μ. αναλαμβάνοντας έλεγχο, διάγνωση, service, επισκευή, εξειδικευμένες εργασίες, υγραεριοκίνηση και οδική βοήθεια Hellas Service για κάθε αυτοκίνητο. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες βασίζονται στην πολύχρονη εμπειρία, την διαρκή εξέλιξη, την τεχνογνωσία που απαιτείται για την εγγυημένη ποιότητα των τεχνικών εργασιών του και το κυριότερο, προσφέρονται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το Αuto Service «Tένης», τώρα στις νέες του εγκαταστάσεις, με συνέπεια σοβαρότητα και σχέσεις εμπιστοσύνης είναι η πιο αξιόπιστη λύση για κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας!

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία Lovato - πρωτοπόρα στο σχεδιασμό και τη δημιουργία των πρώτων συστημάτων πολλαπλού ψεκασμού με υγραέριο - παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τη μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε υγραεριοκίνητο, παρέχοντας γραπτή εγγύηση για την ομαλή λειτουργία του κινητήρα σας.