ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ AUTO SERVICE GAS ΤΕΝΗΣ

Νόμιμη και ασφαλής μετατροπή σε υγραεριοκίνηση

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ SERVICE ΜΕ ΤΟ LOVATO APP

Όλα τα service καταχωρούνται σε ένα ηλεκτρονικό online βιβλίο συντήρησης για να είμαστε βέβαιοι ότι το σύστημα υγραερίου που έχεις στο αυτοκίνητο σου λειτουργεί πάντα με ασφάλεια, όπως ορίζεται από τον κατασκευαστή!

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Συστήματα υγραερίου & φυσικού αερίου στη Δράμα

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ LOVATO HELLAS
AUTO SERVICE GAS ΤΕΝΗΣ & ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

Τα συστήματα υγραερίου και φυσικού αερίου της «Lovato» ενσωματώνουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στην αεριοκίνηση. Τα αναβαθμιζμένα χαρακτηριστικά τους, υποστηρίζουν την κάλυψη ευρείας γκάμας οχημάτων, ενώ χαρακτηρίζονται από τέλειο σχεδιασμό, άψογη λειτουργικότητα, μέγιστη απόδοση και βέλτιστη εξοικονόμηση καυσίμου.

Αξιοπιστία Lovato Hellas

Περισσότερα από 5 εκατ. οχήματα στο κόσμο είναι εξοπλισμένα με συστήματα «Lovato Gas», αποτελώντας την έμπρακτη απόδειξη της επιτυχίας των συστημάτων LPG και CNG.

Ευρεία κάλυψη οχημάτων

Η μετατροπή υποστηρίζεται για όλα τα οχήματα ανεξαρτήτως χρονολογίας ή τεχνολογίας, διατηρώντας την επιλογή κατανάλωσης καυσίμου σε υγραέριο ή βενζίνη, καθώς και την εναλλαγή μεταξύ τους.

Οικονομία και ασφάλεια

Το υγραέριο και το φυσικό αέριο θεωρούνται από τις πλέον φιλικές μορφές ενέργειας προς το περιβάλλον και από τα ασφαλέστερα καύσιμα στην κίνηση των οχημάτων.

Πλεονεκτήματα μετατροπής

AUTO SERVICE GAS ΤΕΝΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Αποτελούμε το πρώτο πιστοποιημένο συνεργείο πλήρως καταρτισμένο, ικανό και νομίμως αδειοδοτημένο να πραγματοποιεί μετατροπές οχημάτων από βενζινοκίνητα σε αεριοκίνητα (υγραέριο, φυσικό αέριο) στην περιοχή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μειονεκτήματα : ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ!
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ LOVATO HELLAS

Μετατροπή σε υγραεριοκίνηση

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ AUTO SERVICE GAS ΤΕΝΗΣ

Το Συνεργείο Auto Service Gas ΤΕΝΗΣ πραγματοποιεί, από το 2009, μετατροπές οχημάτων από βενζινοκίνητα σε αεριοκίνητα, με συστήματα υγραερίου LPG – φυσικού αερίου CNG, ως εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης και μέλος του δικτύου της «Lovato Hellas».

ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

HELLAS SERVICE

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ
σε όλες τις περιπτώσεις που καθίσταται δυνατό

1057

ΑΜΕΣΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Scroll to Top