AUTO SERVICE GAS ΤΕΝΗΣ & RENT A CAR

7 Χρήσιμες συμβουλές για την ενοικίαση οχήματος

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - RENT A CAR

Το Συνεργείο Auto Service Gas ΤΕΝΗΣ παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης και πώλησης αυτοκινήτων. Για την βέλτιστη ικανοποίηση των δυνητικών πελατών μας έχουμε συντάξει 7 χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή λαθών κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου. 

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου

RENT A CAR - ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Η ενοικίαση αυτοκινήτου κατά τη περίοδο των θερινών μηνών γνωρίζει ιδιαίτερη ζήτηση, καθώς πολλοί επισκέπτες και τουρίστες προτιμούν αυτή τη λύση προκειμένου να μετακινηθούν και να γνωρίσουν τον τόπο προορισμού τους. Το Rent A Car ΤΕΝΗΣ έχει συλλέξει για εσάς τις 7 πιο χρήσιμες συμβουλές που θα καταστήσουν επιτυχημένη την ενοικίαση του οχήματος που θα επιλέξετε.

Συμβουλή #1: Ειδικές προσφορές

Ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε μια value for money ενοικίαση αυτοκινήτου είναι να ρωτήσετε για ειδικές τιμές και προσφορές που μπορεί να εφαρμόζονται ανάλογα με την διάρκεια της μίσθωσης. Επομένως, αν θέλετε να ενοικιάσετε ένα όχημα διαθέτοντας μια σχετική ευελιξία στη διάρκεια της μίσθωσης, ζητήστε προσφορές για 3, 5 ή 7 ημέρες και αποφασίστε ανάλογα με το ποια προσφορά σας συμφέρει καλύτερα.

Συμβουλή #2: Τύπος ασφάλειας

ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους του ασφαλιστήριου συμβολαίου, τις παρεχόμενες καλύψεις ανάλογα με τον τύπο ασφάλειας που επιλέγετε, καθώς και ποιο θα είναι το κόστος για απαλλαγή σε περίπτωση ατυχήματος και έως ποιο μέγιστο ποσό ζημιάς καλύπτεται.

ΟΡΘΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΔΗΓΟΥ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ορθή συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων στα έγγραφα που θα κληθείτε να υπογράψετε, ενώ επίσης μην παραλείψετε να προσθέσετε τα στοιχεία 2ου οδηγού, εφόσον σκοπεύετε να κάνετε εναλλακτική χρήση δύο οδηγών, για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα σε περίπτωση ατυχήματος.

Συμβουλή #3: Παρεχόμενες υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ RENT A CAR - ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΕΝΗΣ

Πριν την επικύρωση της συμφωνίας ενοικίασης αυτοκινήτου ζητήστε να σας παρουσιάσουν αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το επιπλέον κόστος που μπορεί να συνοδεύει την εκάστοτε προσθήκη, όπως σύστημα πλοήγησης με ενσωματωμένους χάρτες, παιδικό κάθισμα, μπαγκαζιέρα κ.ά.

Εννοείται πως όλες αυτές τις πληροφορίες θα πρέπει να περιλαμβάνονται στα έγγραφα που θα υπογράψετε, θα σας κοινοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή μπορείτε να έχετε και εκτυπωμένα.

Συμβουλή #4: 'Ελεγχος οχήματος

Κατά την παραλαβή του οχήματος ενοικίασης, ελέγξτε προσεκτικά το αμάξωμα και βγάλτε φωτογραφίες σε οτιδήποτε φθορές εντοπίσετε, ενώ προβείτε και σε έλεγχο των σχετικών εγγράφων για να επιβεβαιώσετε ότι είναι σημειωμένες κανονικά.

Συμβουλή #5: Απαραίτητα έγγραφα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας, κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου, το διαβατήριο ή την ταυτότητα, την πιστωτική σας κάρτα και το δίπλωμα οδήγησης. Κάτοχοι άδειας οδήγησης εκτός ΕΕ πρέπει επίσης να έχουν μαζί τη διεθνή άδεια οδήγησης.

Όσον αφορά την πιστωτική σας κάρτα, ελέγξτε την ημερομηνία λήξης αυτής, καθώς πολλά γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων δεν προχωρούν τη διαδικασία ενοικίασης δίχως την ασφάλεια που παρέχει η χρήση πιστωτικής κάρτας του πελάτη.

Συμβουλή #6: Επιστροφή οχήματος

Επιστρέψτε το όχημα κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας της εταιρείας και στο μέρος από το οποίο έγινε η παραλαβή του αυτοκινήτου, εκτός κι αν έχετε προβεί σε σχετική συνεννόηση με την εταιρεία ενοικίασης, με πιθανότητα να υφίστανται πρόσθετες χρεώσεις για τις επιπλέον υπηρεσίες. Σε κάθε περίπτωση αν αυτό δεν είναι εφικτό, αφήστε το όχημα σε προκαθορισμένο σημείο, βγάλτε ένα σύντομο βίντεο και μερικές φωτογραφίες, έτσι ώστε να έχετε αποδεικτικά στοιχεία ότι το όχημα βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε.

Συμβουλή #7: Έλεγχος ποσότητας καυσίμου

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου ενοικίασης ελέγξτε την ποσότητα καυσίμου στο δείκτη του ταμπλό, για να γνωρίζετε το επίπεδο της στάθμης που πρέπει να έχει το αυτοκίνητο κατά την επιστροφή. Διαφορετικά, θα υπάρξουν χρεώσεις πολύ υψηλότερες από το κόστος του καυσίμου που θα είχατε συμπληρώσει έτσι ώστε να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

HELLAS SERVICE

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ
σε όλες τις περιπτώσεις που καθίσταται δυνατό

1057

ΑΜΕΣΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Scroll to Top